Griliš: Bio sam neverovatno blizu prelaska u Junajted

Podeli:
Džek Griliš
Action Images via Reuters/Lee Smith

Fudbaler Mančester Sitija Džek Griliš otkrio je da je prošlog leta bio blizu potpisa za najvećeg rivala sadašnjeg kluba Mančester Junajted.

On je 2020. godine bio fudbaler Aston Vile, kada je više klubova iz Premijer lige počelo da prati njegove odlične igre. Klub koji se najviše zainteresovao za njega i počeo da vodi ozbiljne pregovore sa čelnicima Vile je Junajted.

„Bio sam zaista blizu da odem, ali se na samom kraju ništa nije desilo“, počeo je priču Griliš za Dejli telegraf, pa nastavio:

„U subotu smo igrali sa Junajtedom u pripremnoj utakmici, a ja nije trebalo da igram kup utakmicu u Bartonu. Ali pošto se ništa konkretno nije desilo, posle te utakmice rekao sam izvršnom direktoru Aston Vile Kristijanu Perslovu i svom agentu: ‘Ako sada ne odem, potpisaću sa Vilom novi ugovor'“.

Samo dva dana kasnije produžio je ugovor sa tadašnjim klubom.

„Ušao sam sa svojim psom u utorak ujutro, potpisao ugovor i igrao kasnije tog dana. Svi smo se složili oko klauzule i ako bilo koja ekipa to plati, to je pobeda, jer znači da sam imao nevrovatnu sezonu, a Vila da je zaradila 100 miliona funti“.

Griliš je godinu dana potom, ovog leta, prešao iz Aston VIle u Mančester Siti za 100 miliona funti, koliko je iznosila klauzula.

 

Komentari

Vaš komentar