Griliš o golu Rajsa: Rekao sam vam da je brži od ocene 66

Podeli:
Džek Griliš i Deklan Rajs
AP Photo/Dave Thompson

Fudbaleri Dinama izgubili su 2:0 od Vest Hema u prvom kolu Evropske lige, a zapaženu utakmicu odigrao je engleski reprezentativac Deklan Rajs.

U svojoj 150 utakmici za „čekićare“ postigao je svoj prvi evropski gol u karijeri. Šutalo je pogrešno dodao u 50. minutu, lopta je došla do 22-godišnjeg veziste, koji je pobegao Petkoviću i provukao loptu kroz noge Livakoviću za 2:0.

Vezista čija se vrednost, prema Transfermartku, procenjuje na 70 miliona evra, već je i 26 puta nastupio za englesku reprezentaciju.

Njegov prodor i pogodak Dinamu komentarisao je i njegov kolega iz reprezentacije Džek Griliš, koji smatra da je Rajs golom Dinamu dokazao da je puno brži nego što mu je ocena na popularnoj igrici FIFA.

„Rekao sam vam da bi Rajs trebalo da ima veću brzinu od 66 na FIFA“, napisao je Griliš koji je ranije s Rajsom komentarisao njegovu brzinu. Vezista Vest Hema je smatrao da je zaslužio višu ocenu. Navijači Sitija su ovaj potez okarakterisali kao „regrutovanje“ Rajsa u redove kluba iz Mančestera u sledećem prelaznom roku.

Komentari

Vaš komentar