Gvardiola: Nije problem ako ne dovedemo novog napadača

Premier League 23. avg. 202112:02 > 12:02
Podeli:
Pep Guardiola
David Klein Sportimage SPI-1072-0012

Hosep Gvardiola, menadžer Mančester Sitija, šampiona Engleske, još uvek ne zna da li će klub dovesti novog napadača, koji bi zamenio Serhija Aguera. Letnji transfer prozor se zatvara 31. avgusta na Ostrvu, a Siti je do sada doveo Džeka Griliša iz Aston Vile za 100 miliona funti, od momenta kad je Aguero otišao na "Kamp Nou" kao slobodan igrač.

Siti je na sve načine pokušavao da dovede Harija Kejna iz Totenhema, ali do ovog trenutka londonski klub nije prihvatio nijednu ponudu za svog najboljeg fudbalera.

„Kad smo se odlučili da ne produžimo ugovor Serhiju Agueru, mnogi ljudi su pitali šta ćemo sada da radimo, a ja sam odgovarao da sve zavisi od tržišta. Možda kupimo nekoga, možda i ne kupimo. Situacija se nije promenila. Imamo još desetak dana do kraja prelaznog roka, videćemo šta će se desiti“, ostao je zagonetan Pep, koji je još dodao:

„Ako ne dovedemo nikoga, i to je ok. Zadovoljan sam s onim što imam. Naravno, naš glavni zadatak i obaveza je da budemo još bolji i konkurentniji u borbi za titulu.“

Komentari

Vaš komentar