Hazenhitl: Bijelsa i ja potpuno drugačije gledamo fudbal

Podeli:
Ralf Hazenhitl
Pool via REUTERS/Andy Rain

U utorak će se po prvi put ove sezone sastati Sautempton i Lids Junajted. Biće to duel dvojice menadžera koji imaju potpuno drugačije viđenje fudbala, smatra austrijski stručnjak koji sedi na klupi "svetaca" Ralf Hazenhitl. Ko će biti uspešniji pogledajte na Sport Klubu 3 u utorak od 19 časova.

On je poznat menadžer i uspešan je sa Lidsom i ima potpuno suprotan način mišljenja u odnosu na mene. Kao crno-belo. Biće interesantno„, rekao je Ralf Hazenhitl.

Lids ima dva boda više u odnosu na Sautempton koji je nedavno imao teške poraze od Mančester Junajteda, Njukasla i Vulverhemtpona. Ipak protiv Bijelsinog Lids Junajteda menadžer Hazenhitl smatra da njegova ekipa ima šanse.

POVEZANE VESTI

Ima više načina na koji se igra fudbal. Ne samo jedan. Dokle god je uspešan, u redu je. Biće interesantno da vidimo kako ćemo naći rešenja. Premijer liga je taktički na najvišem nivou i moraš da nađeš pravi balans između svakog dela igre. Ovo će taktički biti jedan od interesantnijih duela u sezoni. Pričao sam o različitom načinu gledanja na fudbal, ali takođe imamo jedinstven način odbrane. Vidim mnoge timove u Premijer ligi koji se brane kao mi. Bijelsa isto može da kaže o svom viđenju fudbala, koje je potpuno drugačije. Biće interesantno videti„, dodao je Hazenhitl.

Komentari

Vaš komentar