Ingsu dosadilo da bude Svetac, sad bi Đavo ili Građanin

Podeli:
Southampton Danny Ings Sautempton
REUTERS/Andy Rain

Engleski golgeter Deni Ings odbio je novi četvorogodišnji ugovor u Sautemptonu. Mediji pretpostavljaju da ima poziv jednog od dva kluba iz Mančestera.

Povezane vesti

Ingsu na kraju predstojeće sezone ističe ugovor sa popularnim Svecima. Klub mu je automatski ponudio da potpiše produžetak saradnje na još četiri godine. Međutim, on to nije prihvatio.

Ovaj 28-godišnji momak rodom iz Vinčestera, mesta udaljenog svega 20-tak kilometara od Sautemptona, očigledno želi veći izazov u karijeri. Jednom je već pokušao. Tri sezone bio je član Liverpula, ali teška povreda i velika konkurencija učinili su da se nije naigrao u timu Jirgena Klopa.

Pretpostavlja se da je sad dobio novu ponudu nekog velikog kluba čim nije želeo da prihvati predlog Sautemptona o produžetku saradnje. Povezivan je sa oba kluba iz Mančestera. I Siti i Junajted su pokazali interesovanje za golgetera koji je još 2015. godine debitovao za reprezentaciju Engleske, ali je u međuvremenu sakupio samo tri utakmice u dresu Gordog Albiona.

Igrajući za Barnli, Liverpul i Sautempton postigao je 56 golova u Premijer ligi, od kojih 41 u dresu Svetaca. Profesionalnu karijeru počeo je u Bornmutu.

 

 

Komentari

Vaš komentar