„Ivić je uradio dobar posao, tim je bio jak u odbrani“

Podeli:
Richard Heathcote, Getty Images

Rajan Grej, novinar Votford observera koji isključivo prati Votford, govorio je o uspešnoj sezoni Stršljenova i ekspresnom povratku u Premijer ligu koji je za njega bio očekivan.

„Svi znamo da su imali svoje probleme, ali ako pogledate tim koji imaju, jedno od prva dva mesta bilo je nešto što se očekivalo. Morali su da donesu neke hrabre odluke kako bi do toga došli, ali na kraju mislim da će biti zadovoljni sezonom. Šlag na tortu je obezbeđen plasman u Premijer ligu pre kraja sezone“, ocenio je Grej.

Najviše zasluga pripisivaće se, logično, Ćisku Munjozu koji je preuzeo ekipu od Vladimira Ivića u decembru, Grej određene zasluge pripisuje i srpskom treneru.

„Iskreno, mislim da je promena trenera bila odlučujući momenat. Vladimir Ivić je odradio dobar posao jer je učinio da tim bude dobar u odbrani, ali u napadu je ekipi nedostajalo poverenja i pravih poteza. Od kada je Ćisko promenio formaciju na 4-3-3 izgledali su bolje. Uspeo je da izvuče najbolje iz napadača koje ima dok je zadržao onu dobru osnovu koju je zatekao u odbrani i zato je sve radilo perfektno“, rekao je Grej.

Ivić je otkaz dobio nakon 20. kola. Votford je u tom periodu doživeo samo četiri poraza, ostavio je Ivić tim sa 34 boda i na petom mestu na tabeli.

Komentari

Vaš komentar