Kavani odlazi iz MU: Najiskrenije sam zahvalan navijačima

Premier League 27. maj. 202218:04
Podeli:
Mike Hewitt/Getty Images

Edinson Kavani poslao je poslednji pozdrav navijačima Mančester junajteda pred napuštanje kluba.

Iako kaže da je minula sezona ostavila gorak ukus, ipak klub napušta uz lepe uspomene, posebno zbog odnosa sa navijačima.

„Najiskrenije nemam ništa sem reči zahvalnosti navijačima Mančester junajteda. Ukazali su mi poštovanje od prvog momenta kada sam došao. Mislim da su na ispravan način prepoznali sav naporan rad koji sam uložio i činjenicu da sam uvek davao sve od sebe za njihov klub“, rekao je Kavani.

„Zaista sam zahvalan i klub napuštam sa lepim uspomenama zbog svega što su mi navijači pružili“, dodao je Urugvajac.

„Naravno da sam želeo da timu doprinesem više i ove sezone. Jedna od stvari koja ostavlja donekle gorak ukus je ta što smo imali veoma pristojnu prethodnu sezonu, ali nismo imali navijače uz sebe. A onda ove sezone, kada su se i navijači vratili, nismo imali takvu sezonu i iskreno nismo igrali kako bih voleo da jesmo. Ni ja lično nisam postizao golove kao prošle sezone i nisam mogao da slavim sa njima. To je ono čemu se svaki napadač radije“, rekao je Kavani.

„Ipak, želim najiskrenije da se zahvalim navijačima, jer su uvek pokazivali svoju naklonost prema meni, a to je svakom fudbaleru veoma važno“, zaključio je sada već bivši igrač Junajteda.

 

Komentari

Vaš komentar