Klop: Ako ne budemo mogli da igramo, idemo kući

Premier League 21. avg 20220:597 komentara
Podeli:
Salvio Calabrese via Guliver image

Najveći derbi engleskog fudbala, duel Mančester junajteda i Liverpula pomeren je u maju prošle godine zbog protesta navijača Junajteda koji su upali na teren.

Navijači Crvenih đavola nove proteste spremaju za duel zakazan u ponedeljak, a Jirgen Klop nema dilemu oko toga šta treba da se dogodi ukoliko se ponovi situacija da utakmica ne može da se igra.

„Koji nam je plan ako ne budemo mogli da igramo? Sedamo u autobus i vraćamo se kući“, rekao je Klop.

„Iskreno, nadam se da se to neće dogoditi, ali ako se dogodi, pretpostavjlam da mi dobijamo bodove. Mi nemamo ništa sa situacijom ili činjenicom da navijači žele ili ne žele da se utakmica desi. Ne znam kako će se u zgusnutom kalendaru naći novi termin za utakmicu“, nastavio je menadžer Liverpula.

„Nadamo se da ćemo doći, odigrati utakmicu i otići kući. Ali, u ovakvim situacijama tim koji se spremao za meč i nema nikakve veze sa celom situacijom uvek bi trebalo da dobije bodove“, zaključio je Klop.

Na isto pitanje menadžer Junajteda Erik ten Hag je rekao:

„Mogu samo da kažem da i vlasnici žele da pobede, a što se tiče navijača, mi želimo njihovu podršku. Mogu da razumem neke stvari nekada, ali nisam tako dugo u klubu i nisam sasvim upoznat sa pozadinom cele priče, ali trebalo bi da smo ujedinjeni i da se borimo zajedno“, rekao je Ten Hag.

Komentari

Vaš komentar