Klop: Nemam reči, ne mogu da objasnim…

Premier League 4. feb 202319:3214 komentara
Action Images via Reuters/Ed Sykes

Košmarna sezona se nastavlja za Liverpul. Redsi su na stadionu "Molinju" izgubili od Vulverhemptona 3:0, a zapanjujuć je bio način na koji je Liverpul igrao. Bio je nemoćan i Vulvsi su iskoristili sve što su imali na ovom meču.

Vulvsi su rano dali prvi gol i to preko Džoela Matipa koji je postigao autogol. Veoma brzo je Vulverhempton vodio i 2:0 kada je strelac bio Doson.

„Nije nam neobično da primimo gol brzo posle početka meča, ali način na koji smo ih primili je neprihvatljiv. Kada pogeldaš ceo meč, imali smo periode sjajne igre bez datog gola. Treći gol neću da računam jer je to bio jedini put da su napravili pas na našoj polovini u drugom poluvremenu. Početak je bio užasan, ušli smo u meč sa svim stvarima o kojima smo pričali… Ne činiš sebi uslugu u tim trenicima, daješ lako loptu protivnika. Pasivni smo bili kod dva gola, sve što smo hteli je da budemo kompaktni i aktivni, ali smo bili kompaktni i pasivni. Ne mogu da objasnim“, rekao je Jirgen Klop.

Bila je vidljiva loša igra Redsa u odbrani zbog koje ovaj tim ima mnogo problema ove sezone.

„Vođstvo u odbrani fali ali to nije moje prvo objašnjenje ove situacije. Morali smo bolje. Moramo bolje u smislu da ne dolazimo u ovakve situacije da treba da jurimo utakmicu. Nismo završavali stvari kako treba, propuštali smo završni pas, intezitet kojim smo igrali je bio dobar ali stavili smo sebe u veoma prosečne pozicije za dva gola. Moramo to da promenimo sigurno. Nemam reči za to zaista, žao mi je“, dodao je Klop.

Komentari

Vaš komentar