Klop: Tim u šoku, ozbiljna povreda za jednog 18-godišnjaka

Premier League 12. sep 202120:30 > 20:40
Podeli:
Jirgen Klop
REUTERS/Lee Smith

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je Harvi Eliot doživeo tešku povredu skočnog zgloba, zbog čega su svi u klubu bili šokirani.

Redsi su u gostima pobedili Lids sa 3:0, ali je utakmicu obeležila teška povreda Harvija Eliota.

Mladi Englez se povredio u 60. minutu utakmice, posle duela sa Paskalom Struijkom. Eliotu je odmah ukazana pomoć na terenu, a potom je prebačen u bolnicu. Struijku je naknadno pokazan crveni karton.

povezane vesti

„Harvi Eliot je u bolnici, doživeo je tešku povredu skočnog zgloba. Izgledalo je kao da je zglob dislociran, ali da ga je medicinski tim vratio. Bol je sigurno bila ogromna. On je doživeo šok, kao i svi mi. Ne želimo više da se ovako nešto dešava“, istakao je Klop posle meča.

Na pitanje novinara da prokomentariše crveni karton za Struijka, nemački stručnjak je rekao:

„Nije me briga da li je trebalo da bude crveni karton ili ne, to nije moj posao. Dečko od 18 godina je doživeo ozbiljnu povredu. Crveni karton nije važan“.

Osvrnuo se Klop i na utakmicu, ali je ponovo istakao da je povreda mladog fudbalera zasenila sve.

„Igrali smo zaista dobro sve dok se Harvi nije povredio. Kompletan tim je bio u šoku, izgubili smo ritam. Ali to je normalno, ljudski. Igrali smo onoliko dobro koliko smo mogli. Pričao sam sa momcima posle svega, moramo malo i o fudbalu, ali ova povreda je sve bacila u senku“, zaključio je Klop.

Komentari

Vaš komentar