Konte o sastanku menadžera: Pričali smo sa zidom

Premier League 24. dec. 202112:11 > 15:561 komentar
Podeli:
AP Photo/Rui Vieira

Menadžer Totenhema Antonio Konte je pred meč njegovog tima i Kristal Palasa pričao između ostalog o stastanku trenera premijerligaških ekipa. Italijanski stručnjak je takođe govorio o Hariju Kejnu.

Totenhem je prvi tim koji je ušao u probleme sa koronavirusom još pre nekoliko sedmica. Sada prvi i izlazi iz istog i veći deo ekipe je spreman za duel na Boksing dej kada je protivnik Kristal Palas. Kao uvertira za predstojeće praznične utakmice u Premijer ligi desio se sastanak kapitena pa zatim i menadžera timova Premijer lige. Tema je bilo odlaganje utakmica zbog korone i previše zgusnut raspored narednih dana.

„Iskreno… pokušali smo da pričamo. Neki treneri su probali da traže neka rešenja ali sve se završilo i sve je odlučeno još ranije. Juče je to bio zid. Zato sam radije odustao od diskusije. Traćenje vremena. Kao što sam rekao ranije, ne možeš da pričaš sa zidom. Odlučeno je još ranije“, rekao je Antonio Konte.

On je rekao da mu je drago što će publika uživati u prazničnim utakmicama tokom Božića. Konte je pričao i o Hariju Kejnu koji je zadovoljan što je Italijan u klubu.

„Hari mi je pokazao da mi je na raspolaganju i da je potpuno uključen u projekat. Svaki dan se viđamo i vidim da je srećan. On je vođa na treningu, vođa je u svlačionici i to radi na sjajan način. Srećan sam što vidim to svakodnevno“, dodao je Konte koji je pričao i o minutaži Kejna.

Hari je nedavno imao povredu i pitanje je hoće li igrati od početka protiv Palasa i protiv preostala dva rivala.

„Teško je početi meč bez Harija jer je on glavni u našem timu. Pričam sa njim ovih dana, pričam i sa ostalima da vidim u kakvom su stanju. Ako neko oseća umor, biće važno da nam kaže jer moramo dobro da rasporedimo igrače u ovom periodu. Nije lak period ni za jedan tim u Premijer ligi“.

Komentari

Vaš komentar