Korona otkazala duel Junajteda i Prestona

Premier League 29. jul. 202121:32
Podeli:
Clive Brunskill/Getty Images

Mančester junajted otkazao je prijateljsku predsezonsku utakmicu sa Prestonom zbog nekoliko novih slučajeva koronavirusa.

Mančester junajted potvrdio je nekoliko novozaraženih koronavirusom. Nije navedeno o kome se radi, samo da su svi za koje se sumnja da su zaraženi u izolaciji.

„Nakon rutinskog testiranja našeg prvog tima u četvrtak, zabeležili smo manji broj pozitivnih testova. Svi za koje se sumnja da su zaraženi su u izolaciji i čekaju ponovljene testove“, navedeno je u saopštenju Junajteda.

„Iz predostrožnosti, a prateći kovid protokole, morali smo da donesemo odluku da ne odigramo utakmicu sa Prestonom koja je bila planirana za subotu. Žalimo zbog toga što kvarimo planove Prestonu i zbog navijača. Svima koji su kupili ulaznice za ovaj meč novac će biti vraćen“, dodaje se dalje.

„U ovom trenutku ne očekujemo da će morati da bude daljih promena u planovima za pripremne mečeve u predsezoni. U svakom slučaju nastavićemo da pratimo sve protokole Premijer lige“, zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar