„Lampard masakrirao svoje igrače, to je velika kocka“

Premier League 22. mar. 202214:18 > 14:22
Podeli:
Frank Lampard
Photo by Tom Dulat/Getty Images

Nekadašnji engleski reprezentativac Kris Saton kaže da bi menadžer Evertona Frank Lampard mogao da zažali posle izjave koju je dao posle poraza njegovog tima od Kristal Palasa 4:0 i četvrtfinalu FA kupa.

Povezane vesti:

„On mora da preuzme odgovornost, on je menadžer“, tvrdi Saton, „Tim je u totalnom haosu, ali koristio je jake reči kada je dovodio u pitanje odvažnost igrača. Rekao je da nema čarobni štapić da uđe u glave ljudi i da promeni mentalni sklop celom timu. Pa… Zar to nije njegov posao? Pitam se hoće li zažaliti zbog takvih komentara jer to može da našteti atmosferi u svlačionici. ‘Masakrirao’ je svoje igrače, a potrebno mu je da ga oni prate – to što je uradio je veoma opasno. Kockao se“.

Saton, koji je sa Blekburnom osvojio Premijer ligu, kaže da je Lampard bio u nezavidnoj poziciji od dolaska, kada je zamenio Rafu Beniteza. Karamele imaju samo četiri pobede u prethodnih 12 utakmica.

„Bio je hrabar kada je preuzeo tim. Everton je veliki klub, ali je sada u rasulu. Znalo se da ga čeka težak zadatak. Sada me je zabrinuo ovom izjavom jer sam osetio da prvi put sumnja u to da je trebalo da preuzme klupu. Ako ne bude funkcionisalo s Evertonom, gde će posle? On je inteligentan čovek, ali mislim da je trenutno ekstremno frustriran“, zaključuje Saton.

Everton je trenutno mesto iznad crte u Premijer ligi sa 25 bodova, tri više i dva meča manje od Votforda.

Posle reprezentativne pauze, Karamele 3. aprila gostuju Vest Hemu.

Komentari

Vaš komentar