Lampard: Nasleđe u Čelsiju ne štiti me od otkaza

Premier League 10. jan. 20210:515 komentara
Podeli:
Frank Lampard
Julian Finney/Getty Images

Menadžer Čelsija Frank Lampard svestan je da mu reputacija koju ima na Stamford Bridžu neće pomoći da ostane na klupi ukoliko ekipa ne bude beležila dobre rezultate.

Plavci su odlično počeli sezonu, ali u poslednja tri meča u Premijer ligi osvojili samo bod i sa 26 bodova na deobi su osmog mesta sa Aston Vilom i (dva meča manje) i Vest Hemom.

Povezane vesti

Sve što želim je da se fokusiram na rad. Naravno, ne želim da se oslanjam na ono što se dogodilo u prošlosti. Pre mjesec dana činilo se da idemo dobrom smeru, ali sve se brzo promenilo. Moram da budem pozitivan jer sve što ne mogu da kontrolišem može se smatrati gubljenjem vremena,“ izjavio je Lampard i nastavio:

Osetio sam ogromnu podršku kluba kad sam se vratio kao glavni trener. Razumem šta je fudbal. Razumem zahteve i očekivanja. Sve što mogu je da budem iskren.

U poslednje vreme mediji spekulišu da čelnici Čelsija već traže Lampardovog nasledika.

Otkaz ili imenovanje trenera definitivno je Abramovičevo pravo. Priznajem da je, kad je pre mnogo godina došao u Čelsi, pozitivno uticao na moju karijeru. Ko zna gde bih mogao da odem da se on nije pojavio, ali srećom bio sam u klubu koji se potpuno promenio sa novim vlasnikom. Romanov dolazak promenio mi je život. Međutim, mislim da mi to ne daje nikakvu prednost. Ovde sam i mislim da za posao koji sam prošle sezone uradio, kada smo bili četvrti, može da se kaže da je zavidno dostignuće s obzirom na ograničenja,“ rekao je Lampard.

Čelsi u nedelju u 14:30 sati u trećoj rundi FA kupa dočekuje Morekomb, člana Lige dva (četvrti nivo).

Komentari

Vaš komentar