Lampard slomio ruku slaveći pobedu Evertona

Podeli:
Action Images via Reuters/Lee Smith

Everton preživljava veoma teške trenutke. Posle velikih ulaganja, promena menadžera ekipa se bori za opstanak, a gol u nadoknadi za pobedu je sve što su tim i navijači čekali u četvrtak uveče. Frenk Lampard nije mogao da se kontroliše...

„Ne znam, u toku slavlja zbog gola… Samo sam nešto zakačio nekako i shvatio sam dva minuta kasnije da mi se ruka trese i da me malo boli. Ali za tri poena ću istrpeti to. Posle svakog meča ću isto uraditi ako treba. Ovaj meč je poseban i nije bilo takvih u poslednjih nekoliko nedelja“, rekao je menadžer Evertona Frenk Lampard.

Everton ima još 11 utakmica do kraja sezone i deluje da je posle ovog trijumfa ekipa u dobroj poziciji da opstane u Premijer ligi.

„Celo veče je bilo veliko za nas, ali ništa nije gotovo. Svi smo čekali ovo, veče zajedništva, borbe i duha. Dobili smo šta smo zaslužili, uprkos predviđanjima. Zato smo eksplodirali na klupi. Sa igračem manje je uvek teško“, dodaje menadžer Evertona.

Meč sa Njukaslom je inače bio veoma turbulentan iako prilika baš i nije bilo. Jedan protestant je sve na ovoj utakmici poremetio kada se vezao za stativu gola, pa je to izazvalo dugotrajan prekid. Zato je nadoknada bila velika, a uz to je Everton dobio crveni karton i jedan gol mu je bio poništen zbog ofsajda.

Komentari

Vaš komentar