Legende Severa: Gol Berbatova kao nekad, ali Liverpul slavio

Podeli:
Print screen/Twitter Liverpool FC
Print screen/Twitter Liverpool FC

Veterani Liverpula i Mančester Junajteda odigrali su na Enfildu spektakularan meč nazvan "Legende Severa ("Legends of the North"), sa koga je sav prihod namenjen u humanitarne svrhe.

Povezane vesti

Na tribinama Enfilda bilo je preko 30.000 gledalaca, a Liverpul je nakon preokreta pobedio sa 2:1. Računajući i prvi meč na Old Trafordu ukupno je 5:2 za ekipu Kenija Dalgliša, ali mnogo važnije od rezultata je ogromna suma novca prikupljena u dobrotvorne svrhe.

Publika je uživala u potezima nekadašnji vedeta dva kluba, Ćavija Alonsa, Luisa Garsije, Robija Kina, Japa Stama, Majkla Kerika, Darena Flečera, Karela Poborsokg i neizbežnog Roja Kina.

Prvo poluvreme pripalo je gostima zahvaljujući nekadašnjem bugarskom asu Dimitru Berbatovu. Podsetio je na trenutak na slavne dane i majstorski doveo Mančester Junajted u vođstvo.

U drugom poluvremenu veterani Liverpula bili su bolji i preokrenuli rezultat golovima „rezervista“ Marka Gonzalesa i Florenta Sinama-Pongolea. Evo i sastava timova.

Liverpul: Dudek, Tore Kvarme, Henchoc, Škrtel, Vinjal, Maksi Rodrigez, Momo Sisoko, Ćavi Alonso, Dauning, Le Talek, Voronjin. U nastavku su igrali: Vesterveld, Fabio Aurelio, Dj. Traore, G. Johnson, Salif Diao, Mark Gonzalez, Riera, Luis Garsija, Robi Kin, Florent Sinama-Pongole.

Mančester Junajted: Van der Gou, Jonsen, Stam, Pug, Antonio Valensija, Kerik, Flečer, Gibson, Berbatov, Kembel, Poborski. U nastavku su igrali: Pilkington, Irvin, Blekmor, Braun, Roj Kin, Erik Djemba-Djemba.

 

Komentari

Vaš komentar