Liverpul želi Saula, Šaćiri deo paketa

Premier League 21. jul. 202110:192 komentara
Podeli:
Saul Niguez
Imago Sports

Liverpul po pisanju katalonskog Sporta želi da dovede vezistu Atletika iz Madrida Saula Njiguesa. Saul bi Redse koštao 40 miliona evra, a uz to bi Liverpul morao da u Madrid pošalje i nekog fudbalera iz svojih redova.

Saul je nedavno bio na meti Barselone koja je htela da pristane na prelazak Antoana Grizmana u Atletiko, ali samo ako Saul Njigues dođe na „Kamp nou“. Kako je taj transfer po svemu sudeći propao engleski klubovi su stali u red za Saula. Engleski mediji pišu da je Liverpul već ponudio novac za Saula kao i da će ponuditi i nekog od igrača iz svog tima kako bi se cena obeštećenja spustila.

Redsi bi platili 40 miliona evra za španskog vezistu. To nije dovoljno da Atletiko pusti ovog fudbalera koji ima ugovor do 2026. na „Vanda metropolitanu“. Zato će Liverpul morati da ponudi Džerdana Šaćirija kome je cena na tržištu oko 15 miliona evra. Druga opcija je da bi Liverpul mogao da ponudi i Džordana Hendersona sa kojim se pregovara o novom ugovoru ali su ti razgovori u zastoju.

Saul je inače u Atletiku još od juniorskih dana i dugo je bio standardni prvotimac. Ipak u šampionskoj sezoni Atletika nije baš bio toliko često u početnih 11 ali je igrao na 33 utakmice u La Ligi

Komentari

Vaš komentar