Luk Šo pogrešno čuo sudiju Atvela

Premier League 1. mar. 202111:217 komentara
Podeli:
Luk Šo
Pool via REUTERS/Ian Walton

Bek Mančester Junajteda Luk Šo je posle remija sa Čelsijem za Skaj rekao da je njegova ekipa oštećena za penal, a da je sudija Stjuart Atvel rekao igračima da neće da dosudi penal zbog navodnog igranja rukom jer bi "takva odluka izazvala mnogo priče".

Da je sudija Atvel zaista nešto ovako rekao utisak bi bio da je podlegao pritisku i da zbog osude javnosti ne želi da dosudi penal. Inače radi se o igranju rukom Kaluma Hadsona Odoija u kaznenom prostoru Čelsija.

POVEZANE VESTI

Ipak dan posle velikog derbija na „Stamford bridžu“ iz Mančester Junatjeda kažu da je Šo pogrešno čuo Atvelove reči. Kapiten „crvenih đavola“ Hari Megvajer kaže da Atvel nije uopšte rekao bilo šta slično u njihovom razgovoru. Inače u čitavom incidentu je intervenisao i VAR i Stjuart Atvel je otišao do monitora da proveri da li je zaista bilo nedozvoljenog igranja rukom.

Ne znam zašto su zaustavili igru ako nije bio penal. Čak sam čuo da je sudija rekao Hariju, ‘Kad bih rekao da je bio penal onda bi to izazvalo mnogo priče posle’. Zato ne znam šta se desilo tamo. Hari je rekao da su mu rekli da je penal i zato ne znam šta se desilo. Ne razumem zašto je zaustavljena igra. Ako je zaustavi, onda pomisliš da će biti penal jer smo mi imali loptu i mi smo napadali„, kazao je Luk Šo za Skaj posle meča.

Komentari

Vaš komentar