Lukakuov oproštaj: Zauvek Interista, Čelsi životna šansa

Premier League 15. avg. 202112:521 komentar
Podeli:
Romelu Lukaku
Photo by Mattia Ozbot/Getty Images

Novi napadač Čelsija Romelu Lukaku emotivnom porukom oprostio se od Intera, kluba u kojem je proveo prethodne dve godine.

„Prva sezona završila se na najteži mogući način (porazom u finalu Lige Evrope u kojoj je dao autogol), ali dali ste mi snagu da nastavim. Zbog toga smo i postali šampioni. Davao sam maksimum tokom svakog treninga i utakmice kako bih vas učinio srećnim“, počeo je Lukaku obraćanje pristalicama Intera.

Povezane vesti:

Navijači nerazura su nedavno razvili transparent na stadionu Đuzepe Meaca, u želji da  Belgijanac ostane u klubu, ali to se nije dogodilo. Vratio se u Čelsi u transferu vrednom 115 miliona evra.

„To mi je bila životna šansa i mislim da sam u fazi karijere u kojoj mi se pruža prilika koju sam oduvek sanjao. Jedna stvar je sigurna – biću Interista zauvek, zato što bez vas ne bih bio igrač kakav sam danas. Zahvaljujem vas se iz dubine duše. Volim vas! Hvala vam na svemu zauvek. Napred, Inter“, dodao je 28-godišnji Belgijanac.

U dresu nerazura, Lukaku je dao 64 gola na 95 utakmica, i pomogao je Interu da dođe do skudeta prvi put u jedanaest godina.

Komentari

Vaš komentar