Sadio Mane odlučio – odlazi!

Premier League 29. maj 202215:04 > 15:1616 komentara
REUTERS/Dylan Martinez via Guliver image

Posle završene sezone za Liverpul jedan od najboljih igrača tog tima Sadio Mane će otići. Novinar Fabricio Romano piše da je on odavno odlučio da promeni klub ovog leta, a da će uskoro to potvrditi i Redsi.

Senegalac ima 30 godina i želi da u četvrtoj deceniji zaigra za neki drugi klub u kome će doživeti novi izazov. U Liverpul je Mane došao iz Sautemptona 2016. godine, a 2018. je potpisao ugovor koji ističe na leto 2023. godine. Ipak Sadio neće po svemu sudeći taj ugovor odraditi do kraja i uslediće prodaja.

Liverpul će po sazananju Fabricija Romana obelodaniti uskoro da prodaje Manea, a nova destinacija će verovatno biti Minhen i Bajern koji već neko vreme vrbuje ovog igrača.

Još uvek je međutim sve otvoreno što se tiče tog prelaska jer su pregovori daleko od završenih. Mane je želeo najpre kraj sezone pa da onda nađe novi klub.

Sadio je dao 16 golova u Premijer ligi ove sezone na 34 utakmice, a tokom prethodnih sezona je često bilo priča da on i Mohamed Salah imaju nesuglasice. Ipak njih dvojica su se, kao i čitav tim Liverpula, odlično uklapali i nadovezivali pa nije delovalo da ozbiljniji problemi postoje.

Komentari

Vaš komentar