„Mesto na kome smo nas tera da se borimo, lepa igra kasnije“

Podeli:
Action Images via Reuters/Lee Smith

Važna tri boda osvojio je Everton na svom Gudisonu u duelu protiv Mančester junajteda. Imao je razloga za ponos Frank Lampard.

„Izuzetno sam ponosan. Mi smo pod velikim pritiskom i to je naša realnost. Na Gudisonu smo bili dobri, uspevamo kod kuće da sačuvamo mrežu i ne primimo gol“, rekao je u razgovoru za BT Sport Lampard posle utakmice.

Povezano

„Kada se ovde ujedine igrači i navijači nije lako nikome da nas pobedi. Ali, sve počinje od nas. Navijači su sjajni, ali i oni utihnu ako vide da se igrači ne trude. Kada nisi na svom najboljem nivou, moraš da se boriš. Možeš da izgubiš loptu, ali onda moraš da uradiš sve da je vratiš, moraš da letiš po terenu, moraš da ulaziš u kontakt igru“, nastavio je Lampard.

„Lepršava i lepa igra može da sačeka. Imamo ambicije da ostanemo u lihi, da igramo dobro. Ali pozicija na kojoj smo nalaže nam da ispred svega stavimo samo i jedino borbu“, rekao je.

„Ovo je jedna pobeda. Moramo da nastavimo. Nikome nije bilo lako jutro posle meča sa Barnlijem. Moj posao je da svima podignem moral, da ih vratim na pravi put. Imam veoma dobru grupu igrača“, zaključio je menadžer Karamela.

Everton iz 30 odigranih utakmica ima 28 bodova, četiri više i meč više od Barnlija koji je prvi u opasnoj zoni.

Komentari

Vaš komentar