“Milivojević će se izviniti i preuzeti odgovornost”

Premier League 3. jan. 202111:345 komentara
Podeli:
Premijer Liga Kristal Palas Luka Milivojević
REUTERS/Rui Vieira

Menadžer Kristala Palasa Roj Hodžson osudio je postupak svog kapitena Luke Milivojevića, koji je uprkos preporukama Vlade u Londonu slavio doček Nove godine sa Aleksandrom Mitrovićem i njegovom porodicom, ali smatra da je doneo ispravnu odluku da srpski vezista bude u sastavu za meč sa Šefild Junajtedom.

U petak su se na društvenim mrežama pojavile slike na kojima je prikazan Luka Milivojević u društvu golgetera Fulama Aleksandra Mitrovića kako  njihove dve porodice 31. decembra zajedno dočekuju Novu godinu.

S obzirom da u Londonu zbog trenutne situacije nije dozvoljeno mešanje domaćinstava, obe porodice su prekršile vladine smernice u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Iako je razočaran postupkom svog kapitena, menadžer Kristala Palasa naglašava da je s pravom odlučio da Milivojevića uvrsti u tim jer su on i Mitrović imali negativne testove na Covid-19.

U tom pogledu nas nije brinulo kršenje bilo kakvih protokola Premijer lige i zato mislim da je bilo ispravno što je Luka igrao utakmicu„, rekao je Roj Hodžson.

„Ne mogu ništa pozitivno da kažem“

Ipak, menadžer Kristala Palasa je svestan da je Milivojević pogrešio što je slavio u društvu zemljaka i da je na taj način prekršio pravilo o koronavirusu.

Osuđujemo to, svakako se izvinjavamo zbog toga i siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on mora da preuzme punu odgovornost za to. Ali to je naša unutrašnja stvar kojom ćemo se baviti. Što se mene tiče, ne mogu ništa pozitivno da kažem po tom pitanju.

Kristala Palas je sa Lukom Milivojevićem u timu u subotu ostvario vredan trijumf protiv Šefild Junajteda (2:0) prekinuvši seriju od pet utakmica bez pobede.

Fulam: Mitrović svestan da je klub razočaran

U međuvremenu se oglasio i Fulam, čiji je meč sa Barnlijem odložen zbog problema sa koronavirusom.

Posle izveštaja u vezi sa Aleksandrom Mitrovićem koji krši ograničenja Tier 4 i protokola o koronavirusu, klub u potpunosti istražuje stvar jer kršenje pravila shvata izuzetno ozbiljno. Igrač je svestan razočaranja kluba i standarda koji se od njega očekuju. Stvar će se sada rešavati interno“, stoji u saopštenju kluba sa Krejven Kotidža.

 

Komentari

Vaš komentar