Milivojević: Izneverio sam klub i navijače

Premier League 6. jan. 202122:012 komentara
Podeli:
REUTERS/Rui Vieira

Mnogo prašine u britanskoj javnosti podigle su slike Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića, koji su zajedno proslavili Novu godinu, iako je po zdravstvenom protokolu Premijer lige strogo zabranjeno mešanje porodica zbog pandemije koronavirusa.

O celoj situaciji je govorio i Roj Hodžson, menadžer Kristal Palasa. Istakao je da Milivojević nije poštovao protokol i da je razočaran zbog toga, ali ga je ipak uvrstio u sastav tima u meču protiv Šefild junajteda. Sada se saopštenjem oglasio i Luka Milivojević.

povezane vesti

Želim da se javno izvinim za moje ponašanje tokom Novogodišnje noći. Kao kapiten Kristal Palasa svestan sam da nosim mnogo veću odgovornost. Svojim postupkom sam izneverio klub, navijače, menadžera i klupske drugove“, napisao je srpski reprezentativac.

Milivojević je istakao da zna da se sve dogodilo u jednom veoma teškom trentuku kada je Velika Britanija izuzetno ugrožena zbog koronavirusa.

Zahvalan sam svima koji su mi omogućili da nastavim da igram. Žao mi je ako je neko ljut ili povređen zbog onoga što sam uradio. Donirao sam određena sredstva lokalnoj bolnici.Želeo sam na nekim način da im pomognem u njihovoj neverovatnoj hrabroj borbi protiv koronavirusa“, istakao je na kraju Milivojević.

Komentari

Vaš komentar