„Muka mi je više da hvalim Liverpul“

Premier League 7. dec 202011:022 komentara
Podeli:
Ian Walton, Getty Images Sport

Posle ubedljive pobede Liverpula protiv Vulverhemtona, svoju analizu za Amazon prajm ponudio je nekadašnji igrač Mančester junajteda Pol Skols.

„Muka mi je više da hvalim Liverpul“, rekao je na početku analize uz smeh Pol Skols.

„Vulvsi nisu mogli da se nose sa Liverpulovim pritiskom i nisu ni prvi ni poslednji tim koji to ne uspeva, poslednjih 60 i kusur timova nije u tome uspevalo na Enfildu“, rekao je Skols.

„Liverpul nije bio na svom brilijantnom nivou, ali golovi, tri napadača, Vajnaldum, Henderson… ima tu nekih zaista posebnih igrača“, dodao je on.

Na pitanje o Vajnaldumovoj budućnosti, a u vezi sa tim što mu ugovor ističe na leto, Skols se samo zapitao ono što se verovatno i mnogi drugi pitaju:

„Zašto bi uopšte želeo da ode?“

„U sistemu u kome igra Liverpul, on igra svake nedelje. Znam da se pričalo o Barseloni, ali zašto bi on želeo da napusti ovakav klub? Mislim da će oni ponovo osvojiti ligu, a uz to ovo je zaista veoma uzbudljiv tim u kome svi žele da igraju. Za njega je, bar ja tako mislim, ovo bolji izbor. Nemojte pogrešno da me shvatite, on može da igra za Barselonu, mogao bi da se uklopi, ali oni su sada tim koji se muči i ne daju mnogo razloga da zbog njih napustiš ovakvu ekipu. Barselona jeste veliki klub i uvek je imala posebnu vezu sa holandskim fudbalerima, Kuman je tamo ali ko zna do kada. Jasno je da je to za njega iskušenje, ali opet se pitam zašto bi napustio ovakav tim?“, proširio je svoje objašnjenje Skols.

Komentari

Vaš komentar