Murinjo o Bejlovom Instagramu: Potpuno pogrešno

Premier League 12. feb. 202118:131 komentar
Podeli:
Geret Bejl, Žoze Murinjo
Pool via REUTERS/Andrew Boyers

Geret Bejl ne uživa u Totenhemu i deluje da se posle Zinedina Zidana posvađao i sa Žozeom Murinjom. Velšanin uopšte nije u formi, ali sa druge strane deluje da je raspoložen u tome da "pecne" svog menadžera.

Bejl je na Instagramu ostavio sliku na kojoj se vidi kako trenira sa loptom, a takođe stoji i natpis „odličan trening danas“.

Mutinjo je pred put u Mančester gde će Spursi u subotu igrati sa Sitijem komentarisao upravo ovu situaciju.

Moram da priznam da je njegov post napravio potrebu da se obratim ovde zbog čitave situacije. Postoji kontradikcija između te slike i realnosti. Od početka sezone pokušavam da sve zadržim unutar tima i da sve ostane privatno. Međutim moram da pričam o ovome. Verovatno slika nije njegova odgovornost, ne znam. Međutim slika pokazuje da je trening bio sjajan i da je on spreman ali to je potpuno pogrešno. Kada ste me pitali morao sam da kažem šta je istina i nadam se da neće više biti pitanja o tome„, rekao je Murinjo.

Portugalac je zatim objasnio i šta se dešavalo sa Bejlom prethodnih nedelja.

Nije se osećao dobro, tražio je skeniranje, skeniranje nije pokazalo da postoji povreda ali on se i dalje osećao loše i lekari i trener nikada ne idu protiv osećaja igrača jer je to važnije od bilo koga od nas. Nije bio spreman za meč, ako bude spreman za sutra biće u timu„.

Murinjo je takođe govorio i o odnosu sa Pepom Gvardiolom sa kojim igra po 25. put međusobni duel. Oni su inače imali duele kada su bili na klupama Reala i Barse, odnosno delili su isti grad dok je Žoze vodio Junajted. Najbližu saradnju su imali dok je Gvardiola igrao za Barselonu, a Murinjo tamo bio trener.

Trenerima nije lako da razviju prijateljstva jer se veoma kratko vide pred meč i posle meča. Sa Pepom sam bio tri godine i viđali smo se svaki dan, slavili zajedno titule, nismo plakali ali smo bili zajedno razočarani kada bismo gubili. POsle toga sam mogao da imam samo dobra osećanja sa njim. Ja sam iz generacije onih koji razmišljaju da šta god da se desi na meču, ostaje na meču. Ima stvari koje ne zaboravljamo. Jedna takva je bila kada mi je otac umro a on je znao koliko mi je otac bio važan i zvao me je„.

 

Komentari

Vaš komentar