„Naučio sam mnogo od Olea, ne razmišljam koliko ću ostati“

Premier League 22. nov 202114:35 > 14:502 komentara
Podeli:
Clive Brunskill, Getty Images

Privremeni menadžer Mančester junajteda Majkl Kerik izjavio je da je spreman da na toj poziciji ostane koliko god to bude potrebno, te da trenutno ne razmišlja da li je reč o jednoj utakmici ili više.

U nedelju je klub sa Old Traforda otpustio Olea Gunara Solšera, a posao menadžera tima privremeno će obavljati njegov pomoćnik Majk Kerik.

„U skladu sa onim što mi je rečeno, fokusiran sam na pripremu naredne utakmice i daću svoj maksimum. Ne razmišljam o tome koliko ću dugo biti ovde. Čeka nas važna utakmica. Radiću posao onako kako znam, verujem u sebe i svoj tim i igrače“, rekao je Kerik na konfrenciji za medije pred duel sa Viljarealom.

povezane vesti

„Najvažnija stvar za navijače je rezultat. Viljareal je veoma dobar tim. Znamo se dobro. Važna je utakmica za oba tima, ali radujemo joj se“.

Nekadašnji fudbaler ‘crvenih đavola’ ne zna koliko dugo će sobavljati posao menadžera.

„Spreman sam da na ovoj poziciji budem koliko god je potrebno, utakmicu, dve utakmice… Ne razmišljam sada o tome, bitan je samo naredni meč“.

Otkrio je 40-godišnjak da je u nedelju saznao da je Solšer dobio otkaz i da će ga on naslediti.

„Nisam znao ništa pre nego što je zvanično saopšteno, mislim da niko nije. Ole je već bio u trening centru. Bilo je nezgodno malo organizovati trening, pričati sa igračima. Ali dobro je prošlo. Radio sam dugo sa Solšerom, imamo slična uverenja. Imam jasan plan u svojoj glavi o tome šta želim da uradim i na koji način. Ovo je izazov naravno, velika je odgovornost“, rekao je Kerik i dodao:

„Radio sam sa Solšerom tri godine, a poznajem ga znatno duže. Bilo mi je teško kada je izgubio posao. Razumemo da rezultat znači sve. Želim da mu zahvalim, naučio sam mnogo od njega, Želim mu sve najbolje“.

Komentari

Vaš komentar