„Ne verujem da će Džerard napustiti Rendžers zbog Njukasla“

Podeli:
Alex Livesey/Getty Images

Njukasl je i dalje bez menadžera, priče se svakog dana menjaju, a jedan od najsikusnijih engleskih menadžera Sem Olerdajs kaže da Stiven Džerard neće napustiti Rendžers da bi preuzeo ovaj posao.

„Mislim da Stiven Džerard neće napustiti Rendžers koji je na čelu tabele, koji pobeđuje svake nedelje da bi se sa Njukaslom borio za opstanak. Premijer liga je veliko i uzbudljivo takmičenje i svi žele da u nekom momentu budu menadžeri premijerligaškog kluba, pretpostavljam da i on to želi jednog dana. U ovom momentu, Njukasl je veliki izazov. Ali, da napusti Rendžers sa kojim niže pobede da bi sebi postavio ovakav izazov? Čisto sumnjam iako imaju mnogo novca, ne mogu da potroše više nego što im pravila dozvoljavaju“, rekao je Olerdajs za tallkSPORT.

„Sa druge strane je Frank Lampard, da sam na njegovom mestu prihvatio bih ovaj posao. Odmoran je, ima iskustvo iz Derbija i Čelsija koji je uz sve probleme i ograničenja doveo do Lige šampiona. Ako klub ima novca, za Franka u ovom momentu nema boljeg mesta, a i lično uvek volim da vidim engleskog trenera u bilo kom klubu Premijer lige“, zaključio je Olerdajs.

Komentari

Vaš komentar