Nuno: Nije da me ne slušaju, nego ne mogu to da urade

Premier League 26. sep. 202121:34 > 27. sep. 2021 13:553 komentara
Podeli:
Nuno Espirito Santo
Clive Rose/Getty Images

Totenhem se posle tri uvodne pobede u Premijer ligi nalazi u seriji od tri poraza, a u nedelju je od „Pevaca“ u derbiju severnog Londona bolji bio Arsenal rezultatom 3:1 (3:0). Posle meča menadžer Totenhema Nuno Espirito Santo iskazao je veliko nezadovoljstvo onim što su njegovi izabranici pokazali na terenu.

Strelci za „Tobdžije“ bili su Emil Smit-Rou, Pjer-Emerik Obamejang i Bukajo Saka – svi u prvom poluvremenu. Gol za Totenhem postigao je Son.

Premijer liga:

Naš nastup nije bio dobar. Plan igre nije bio dobar. Odluke nisu bile dobre. Dakle, ovo nije bio dobar dan za nas. Definitivno nije bilo dobro. Biću iskren, kada imate plan za utakmicu, morate da donesete dobre odluke u pogledu toga koje ćete igrače poslati na teren. Prihvatam punu odgovornost za pogrešne odluke, koje nisu odgovarale planu. Neću imenovati pojedince, ali plan igre nije bio dobar za njih“, izjavio je Nuno Espirito Santo.

Postoji još jedan problem – ne mogu da kažem da igrači ne žele da rade ono što im kažem. Više je stvar u tome da ne mogu to da urade. Vrlo brzo moramo da se oporavimo i da svaku utakmicu doživljavamo zasebno. Sve možemo da okrenemo, ali nam je potrebna dobra komunikacija i vera u igrače, kao i mnogo vredniji rad na treninzima“, kazao je opravdano nezadovoljni menadžer Totenhema.

Naredni meč Arsenal će igrati protiv Brajtona u gostima narednog vikenda, dok će Totenhem pokušati da prekine crnu seriju na domaćem terenu protiv Aston Vile. Mečeve Premijer lige pratite u direktnim prenosima samo na kanalima Sport kluba.

Komentari

Vaš komentar