Ole: Megvajer nam je važan, ima vremena koliko mu treba

Premier League 16. maj. 202115:56 > 17:01
Podeli:
Catherine Ivill/Getty Images

Deset dana ostalo je do finala Lige Evrope u kome će se u Gdanjsku sastati Mančester junajted i Viljareal. Menadžer engleskog velikana i dalje se nada da će na raposlaganju za ovaj meč imati kapitena Harija Megvajera.

Megvajer se povredio u duelu sa Lesterom i već je propustio meč sa Liverpulom, a u sastavu ekipe sigurno ga neće biti ni u preostalim Junajtedovim mečevima u ligi.

„Napreduje. Kada smo razgovarali jutros bio je dobro raspoložen iako je dan posle svega bio veoma nervozan. Jasno nam je kakva je situacija, procenili smo sve, moramo da budemo fokusirani i pozitivni i moramo da se nadamo da će sve biti u redu sve dok ne dođe situacija da moramo da kažemo da je nemoguće. Uvek sam bio optimista, tako je i sada“, rekao je Solšer.

„Svesno smo krenuli putem da ga ne testiramo prerano, da ne žurimo jer imamo jasan cilj. I on želi da se vrati za veliko finale i svestan je da ne treba da rizikuje“, dodao je menadžer Mančester junajteda.

Solšer je priznao da se nadao da će vesti o Megvajerovoj povredi biti bolje, ali je takođe rekao da je jasno da će kapitenu biti dato koliko je god potrebno vremena „jer je jasno koliko je on važan za ekipu“.

„Nadamo se da će oporavak ići brzo i da će biti spreman za finale, ali ima vremena koliko mu bude potrebno sve dok ne bude vreme da kaže da ili ne. Nama je od početka jasno koliko nam je važan, možda ima i onih koji su to tek sada primetili. Neki tek sada vide koliko je on dobar igrač i koliko nam je važan. On je naš kapiten, vođa ekipe od prvog dana kada je došao tako da je jasno da nam veoma nedostaje“, zaključio je Solšer.

Komentari

Vaš komentar