Overmars ohladio nade navijača Arsenala, uživa u Ajaksu

Podeli:
Mark Overmars
Photo : Dave Winter / Icon Sport (Cal Sport Media via AP Images)

Legendarno krilo Arsenala, a sada jedan od direktora u Ajaksu, Mark Overmars, ohladio je nade navijača i legendi Arsenala da bi mogao da sedne u jednu od fotelja kluba sa Emirejtsa.

Iako je Brazilac Edu već dugo na meti kritika zbog slabe selekcije tima, spekulacije da dolazi Overmars čini se da nisu tačne. U Londonu smatraju da bi Holanđanin vratio Arsenal u žižu interesovanja među samim igračima, jer odavno je jasno da popularne „tobdžije“ više nisu tako atraktivne, kao nekad.

Rekao sam mnogo puta da uživam na poslu ovde u Ajaksu„, pričao je Overmars za klupsku televiziju. „Stvorili smo odličnu ekipu, a nas četvorica sjajan menadžerski tim, koji besprekorno funkcioniše. Kao što znate, pored mene tu su još Edvin van der Sar, Dani Blind i Erik Ten Hag. Mi smo kao porodica, baš smo bliski, što je posebno važno u celoj priči„.

Overmars najavljuje nove dobre vesti za Ajaks.

Imao sam ponude da napustim Amsterdam, ali je razum prevladao. Znate kako se kaže – ako nije pokvareno, ne popravljaj. Ako su ti stare cipele udobne – ne kupuj nove, nosi ih i dalje. Baš tako se i ja osećam ovde u Ajaksu„, rekao je na kraju Mark Overmars.

Komentari

Vaš komentar