Parker: Mitro? Talenat je neupitan, sada ima i samopouzdanja

Premier League 2. apr. 202118:45 > 18:5010 komentara
Podeli:
Clive Rose/Getty Images

Menadžer Fulama Skot Parker istakao je da je srećan zbog golova koje je Aleksandar Mitrović postigao u dresu Srbije.

Mitrović je u tri utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo za Srbiju postigao pet golova. Ujedno je postao rekorder nacionalnog tima po broju datih golova.

povezane vesti

„Zaista sam zadovoljan, zaista, zaista zadovoljan. Postigao je pet golova u tri utakmice. Mislim da su svi mogli da vide njegove emocije. Kada ste napadač, vaš glavni zadatak je da postižete golove. On je iskoristio svoju priliku sad u dresu Srbije. Bili su to golovi koji su uticali na njegovo samopouzdanje“, ocenio je Parker.

Mitrović je ove sezone za Fulam postigao tri gola na 27 utakmica.

„Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport, dešavaju se poteškoće. Mitro prošle godine nije mogao da igra finale na Vembliju, imao je potom koronavirus, promašio je važan penal za Srbiju. Ponekad je igračima potrebno malo vremena da se oslobode pritiska. Ako imaju talenat i određenu etiku, onda se posle svih teškoća vraćaju jači. Nadam se da će tako biti sa Mitrom. Talenat je uvek pokazivao, pitanje je bilo samo da li ima samopouzdanja. Verujem da ga sada ima“.

Fulam narednu utakmicu igra protiv Aston Vile u nedelju od 17.30.

Komentari

Vaš komentar