Pep: Drugo poluvreme bolje od prvog, svi su dali sve od sebe

Premier League 16. okt. 202118:51
Podeli:
Pep Gvardiola
REUTERS/Peter Powell

Pep Gvardiola bio je zadovoljan nakon pobede protiv Barnlija.

Mančester siti slavio je na svom terenu rezultatom 2:0.

„Uvek je malo nezgodno posle reprezentativne pauze vratiti ritam, a znamo koliko je Barnli dobar. Igrali su veoma dobro, imaju dobre igrače, a mi smo u prvom poluvremenu odigrali dobro 15-20 minuta, imali smo šanse, ali smo u poslednjih 20 minuta izgubili tempo. Vratili smo se dobro u drugom poluvremenu, mogli smo da postignemo više golova. Rezultat je dobar, pišemo pobedu posle reprezentativne pauze i okrećemo se sledećem zadatku“, rekao je posle utakmice Pep Gvardiola.

„Mi trčimo i borimo se za svaku loptu, Barnli je sa druge strane gospodar igre dugim loptama. Zato moraš dobro da se braniš, moglo je da krene i drugačije da je Kris Vud pogodio pred kraj, mi sa druge strane nažalost nismo dali više golova“, nastavio je menadžer Sitija.

„Ono što je važno je da unapređujemo svoju igru i zato mogu da kažem da sam zadovoljniji prikazanim u drugom nego u prvom poluvremenu. Ekipa je pokazala da želi da igra i u kakvoj formi želimo da igramo. Svi su pružili maksimum, važno je, i kada ne igraš najbolje, da se boriš za svoje saigrače i svi su danas bili odlični“, zaključio je Gvardiola.

Komentari

Vaš komentar