„Pobunjenici“ Bruno i Kanselo otvoreno protiv Superlige

Podeli:
Bruno Fernandeš
XXSTRINGERXX xxxxx, Reuters

Nisu svi fudbaleri i članovi "privlegovanih" klubova oduševljeni što će biti deo evropske Superlige. Dvojica Portugalaca iz dva Mančestera, Bruno Fernandeš iz Junajteda i Žoao Kanselo iz Sitija to ne kriju...

Superliga Evrope

Vezni fudbaler Crvenih đavola“ i defanzivac Građana iskazali su nezadovoljstvo zbog formiranja evropske Superlige.

Obojica su podržali Instagram objavu zemljaka Danijela Podensea u kojoj je prikazano njihovo odbijanje Super lige.

Lopta. Pesma. San. Volej Zidana… Solo prodor Kake… Liverpul u Atini… Ole (Solšer) u Barseloni… Kris i Sedorf… Postoje stvari koje jednostavno ne mogu da se kupe„, tekst je koji je Danijel Podense sadašnji fudbaler Vulverhamptona objavio uz svoju forografiju iz vremena kad je u dresu Olimpijakosa igrao u Ligu šampiona.

Bruno Fernandeš i Žoao Kanselo su među onima koji su na Instagramu podržali ovaj komentar i tako pokazali da su protiv osnivanja Super lige.

I drugi vrhunski fudbaleri poput Mesuta Ozila i Andera Eerere takođe su izjavama i komentarima pokazali da su protiv osnivanja Super lige. Razlika je u tome što trenutno ni Ozil (bviši Arsenal, sadašnji Fenerbahče) niti Erera (bivši Junajted, sadašnji PSŽ) nemaju veze sa Superligom, dok su klubovi Bruna i Kansela „ušli u superligaško kolo“ zbog čega bi Portugalci mogli da dobiju packe od Junajteda, odnosno Sitija.

 

Komentari

Vaš komentar