„Podržavamo Oleove dugoročne planove za pojačanja“

Premier League 4. dec 202019:1112 komentara
Podeli:
Julian Finney, Getty Images Sport

Ed Vudvord rekao je da će Mančester junajted pojačanjima pristupati sa dugoročnim planom i da će Ole Gunar Solšer imati podršku uprave u dovođenju igrača u letnjim prelaznim rokovima.

Mančester junajted podržaće dugoročni plan u dovođenju igrača koncentrisan na dovođenje pojačanja u letnjim prelaznim rokovima što je želja menadžera Olea Gunara Solšera, rekao je izvršni potpredsednik kluba Ed Vudvord.

Vudvord je u više navrata izražavao svoju podršku Solšeru, poslednji put u novembru nakon što je klub objavio finansijske izveštaje.

Solšerov rad ponovo je bio pod znakom pitanja nakon poraza od Arsenala i Bašakšehira, ali poslednja četiri meča i pobede popravile su njegov status jer je Junajted izbio na deveto mesto na tabeli, a obezbedio je i plasman u nok-aut fazu Lige šampiona.

„Jasno je da je naš glavni prioritet ono što se dešava na terenu. Od kada smo se poslednji put sastali u aprilu, videli smo mnogo dobrih stvari iako nije isto bez navijača“, rekao je Vudvord na forumu na kome komunicira sa navijačima.

„Takođe znamo da je pred nama još mnogo napornog rada kako bismo došli do konstantnosti u formi koja je neophodna za osvajanje trofeja. Napredak koji vidimo na terenu za nas je pozitivan znak da Ole donosi progres sa svojim timom i igračima. Ostajemo posvećeni tome da ojačamo tim, ali moramo da budemo disciplinovani kada je trošenje novca u pitanju tokom pandemije. Mislim da smo u tome uspeli sa pojačanjima koja smo doveli uz potrošenih više od 200 miliona funti tokom leta 2019, to je više nego što je ijedan veliki evropski klub potrošio u tom periodu“, naglasio je Vudvord.

„Natsavljamo da podržavamo Oleove planove, njegovo dugoročno planiranje po pitanju pojačanja i fokusiraćemo se na letnje prelazne rokove“, zaključio je on.

Komentari

Vaš komentar