Posle Anćelotija opet Italijan u Evertonu: Pirlo ili Sari?

Premier League 5. jun. 20219:141 komentar
Podeli:
Andrea Pirlo
Printscreen

Dobro obavešteni dnevnik Liverpul Eho objavio je da su čelnici Evertona zainteresovani da na svojoj klupi posle Karla Anćelotija, koji je iznenada napustio Gudison Park i preuzeo Real Madrid, ponovo vide jednog italijanskog trenera.

Povezane vesti

Navodno, Anćeloti je sugerisao Evertonu da angažuje Andrea Pirlu. Njih dvojica su uspešno sarađivali još dok je Pirlo igrao za Milan kad je veliki Karlo bio na klupi Rosonera.

Pirlo je prošle sezone debitovao kao trener na klupi Juventusa, ali je na kraju sezone prekinuta saradnja jer torinska Stara dana nije ni približno ostvarila željene rezultate.

Pored Pirla, koji je navodno već imao razgovor sa gazdama Evertona, u igri je i Mauricio Sari. Iskusni trenerski vuk je već radio u Premijer ligi u ekipi Čelsija, u sezoni 2018/19. I njega je poput Pirla otpisao Juventus, ali sezonu ranije. Sari je u prethodnom periodu dovođen u vezu i sa Totenhemom i Arsenalom.

Poslednjih dana se kao ozbiljan kandidat za klupu Evertona pominjao i Španac Rafa Benitez, ali je izgleda njegova povezanost sa komšijama sa Enfilda ipak prevelika prepreka za fanove plavog dela Liverpula. Tu su kao kandidati i Dejvid Mojes, Edi Hau, Nuno Espirito Santo…

Komentari

Vaš komentar