Rangnik: Nisu mi dali da kupim Vlahovića

Premier League 8. maj 202222:105 komentara
Podeli:
REUTERS/Phil Noble

Mančester junajted ima očajnu sezonu. Plasman u Ligu šampiona je nemoguća misija, a ozbiljno visi i plasman u Ligu Evrope.

Nemački stručnjak Ralf Rangnik nije odradio dobar mandat na poziciji privremenog trenera. Zbog toga su u Junajtedu odlučili da angažuju Erika ten Haga, dok će Rangnik postati sportski direktor.

povezane vesti

U razgovoru za medije na ostrvu, Rangnik je naglasio kako je od uprave tražio pojačanja jer je bio svestan kako neće izgurati sezonu na zadovoljavajući način sa trenutnim igračkim kadrom. Hteo je jednog od trojice napadača, od kojih su dvojica završila u redovima najvećih rivala.

Uprava mi je rekla da neće dovesti igrača jer na tržištu nema igrača koji bi nam pomogao. Predložio sam Vlahovića, Alvareza i Dijaza, rekao sam da pokušamo dovesti barem na pozajmicu jednog od njih, ali odgovor je ponovo bio ‘ne’.

Tako je Vlahović onda otišao u Juventus, a Dijaz u Liverpool, dok je Mančester siti sve dogovorio sa Alvarezom. Žao mi je, sad se pokazalo kako su nam ti igrači mogli pomoći. Mislim da smo morali barem da pokušamo„, zaključio je Nemac.

Komentari

Vaš komentar