Rašford će zbog ramena igrati tek od oktobra

Premier League 14. jul. 20219:452 komentara
Podeli:
Marcus Rashford
AP Photo/Frank Augstein, Pool

Markus Rašford je na neslavan način završio sezonu. Promašio je penal u finalu Evropskog prvenstva pa će mu odmor sigurno dobro doći da se "resetuje". On će period između dve sezone iskoristiti za to ali i za operaciju ramena koje ga muči već neko vreme.

Rašford već neko vreme odlaže operaciju ramena, u kom ima mišić koji je pocepan. Iako nije bio sto odsto spreman Markus je želeo da igra Evropsko prvenstvo, a kada se ono završilo konstatovano je da mora na hirurški sto. Operacija neće biti urađena odmah, pa će tako Rašford moći na teren tek kroz 12 sedmica, tačnije tri meseca.

Tako je realno da se Rašford vrati 23. oktobra, kada Junajted bude igra veliki derbi na „Old trafordu“ protiv Liverpula.

Markus je u žiži ovih dana jer zajedno sa Džejdonom Sančom i Bukajom Sakom trpi rasističke uvrede zbog promašenih penala u seriji protiv Italije. On je kratko rekao da se nikada neće izvinjavati zbog onovga što je.

Imao sam tešku sezonu i mislim da je svima jasno da sam verovatno u finale ušao sa manjkom samopouzdanja„, rekao je Markus Rašford.

Komentari

Vaš komentar