Rodžers: Borili smo se cele sezone, ovo je razočaravajuće…

Premier League 23. maj. 202121:00 > 21:002 komentara
Podeli:
Pool, Getty Images

Menadžer Lestera Brendan Rodžers istakao je da je ponosan na svoje igrače, iako su 'lisice' u poslednjem kolu ostale bez plasmana u Ligu šampiona.

U poslednjem kolu Premijer lige ekipa sa King Pauer stadiona izgubila je od Totenhema 4:2, pa je sezonu završila na petom mestu. To znači da će se naredne sezone takmičiti u Ligi Evrope.

povezane vesti

„Razičaravajuće. Borili smo se cele sezone. Uvek sam govorio da treba suditi posle 38 utakmica, a mi nažalost nismo uspeli da ostvarimo cilj“, rekao je Rodžers.

„Ponosan sam na igrače i divim im se. Konstantno su se borili sa povredama. Igrali smo bez prestanka skoro dve godine. Kada smo počeli da radimo zajedno, bili smo na sredini tabele, a sada smo bili izazivači ekipama iz vrha i osvojili smo FA Kup prvi put u istoriji. Na pravom smo putu, iako nemamo sredstva kao ostali klubovi. Ponosan sam, uprava mi je pružila veliku podršku. Igrači su dali sve što su imali. Nisam razočaran u njih“.

Posle svega, 48-godišnji stručnjak ističe da mu je potreban odmor.

„Potrebno nam je vreme da se odmorimo, da se opustimo malo. Naporno je raditi u Premijer ligi. Znamo da možemo da napredujemo, vratićemo se motivisani“.

Komentari

Vaš komentar