Rodžers: Navijači su nam dali energiju; Laž nezadovoljan

Premier League 14. avg. 202119:22 > 19:391 komentar
Podeli:
Brendan Rodžers
REUTERS/Carl Recine

Lester je sezonu otvorio pobedom protiv Vulverhemptona. Jedini gol na meču postigao je Džejmi Vardi.

Povezano

„Imali smo veoma dobru predsezonu i danas smo želeli da to krunišemo pobedom. Prvo poluvreme smo odigrali dobro, u pojedinim momentima odlično i nismo imali mnogo problema. U drugom poluvremenu smo se više branili, ali smo mogli i da olakšamo sebi još jednim golom. Najvažnije je da smo sačuvali svoju mrežu i bodove, a nivo fudbala je bio zadovoljavajući“, rekao je posle utakmice za BBC Brendan Rodžers menadžer Lestera.

Kao i svi, i Rodžers je zadovoljan zbog povratka navijača:

„Navijači su nam dali energiju, jasna je i vidljiva veza između njih i igrača i mnogo nam je pomoglo što su bili tu“.

„Tu smo i na nama je da uradimo najbolje što možemo. Ako pogledate koliko neki klubovi troše, mi nismo ni blizu tom nivou. Ali, ja se uzdam u to da ćemo nastaviti da se razvijamo. Ako uspemo da napravimo iskorak i ove sezone biću srećan i videćemo gde će nas to dovesti“, zaključio je Rodžers.

Menadžer Vulvsa Bruno Laž rekao je da je imao osećaj da će njegov tim doći do izjednačenja u drugom poluvremenu.

„Imali smo nekoliko dobrih momenata i počeli smo da kontrolišemo meč. Ali i u prvom poluvremenu smo imali dobru priliku, a onda su oni dva minuta kasnije dali gol. Da smo više bili u njihovom kaznenom prostoru imali bismo i više prilika, a uspeli smo u tome u nekim momentima protiv veoma dobrog tima koji je upravo osvojio trofej i igra sa tri centralna beka“, rekao je Laž posle utakmice.

„Nisam zadovoljan jer mislim da smo zaslužili više, ali imam poverenja u ovaj tim i ono što radimo„, zaključio je Laž.

 

Komentari

Vaš komentar