Ronaldo: Začepiću ljudima usta i osvajati trofeje, opet

Premier League 23. okt. 202112:433 komentara
Podeli:
Kristijano Ronaldo
Photo by Naomi Baker/Getty Images

Napadač Mančester junajteda Kristijan Ronaldo kaže da je svima u timu potrebno da se prilagode na promene koje su se dogodile.

Trenutno su Crveni đavoli šesti na tabeli Premijer lige, sa pet bodova manje u odnosu na lidera Čelsi, a osvojili su samo bod u poslednje tri utakmice.

Premijer liga:

„Sada smo u periodu posle promena. Junajted je doveo mene, Varana i Sanča. Za prilagođavanje je potrebno vreme, čak i za sistem koji igramo. Mislim da, korak po korak, moramo sebi da utisnemo u um da je sve moguće“, ističe 36-godišnji Ronaldo za Skaj sports i dodaje:

„Svako bi trebalo da zna svoju ulogu. Ja znam svoju u ovom timu, u klubu – moja uloga je da dajem golove, da pomognem timu svojim iskustvom i da znam kako da razumem igru. Ako svi razmišljaju tako i budu spremni da se žrtvuju za tim, mislim da ćemo biti bolji“.

U Ligi šampiona je Junajted gubio 2:0 kod kuće od Atalante, a na kraju je pobedio 3:2, uz odlučujući pogodak Portugalca. Bio je to njegov šesti gol na osam utakmica, ali Portugalca su kritikovali da se ne trudi dovoljno.

„Kritike su uvek deo ovog posla. Nisam zabrinut u vezi s time. Da budem iskren, to je dobra stvar. Ako se brinu o meni i govore o meni, to je zato što znaju moj potencijal i vrednost. Znam kada treba da pomognem timu defanzivno. Znam da je i to deo mog posla. Neki ljudi to ne vide jer im se ne dopadam, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio, i treba da se brinem o ljudima koji govore loše o meni? Dobro spavam noću, savest mi je mirna. I dalje ću ljudima začepljivati usta i osvajati trofeje“, zaključuje Ronaldo.

Junajted u nedelju od 17.30 dočekuje Liverpul u derbiju kola.

Komentari

Vaš komentar