Saigrači traže da Ronaldo napusti Junajted

Premier League 10. avg 202214:2910 komentara
Podeli:
Bryn Lennon/Getty Images

Mančester Junajtedu ni novi trener nije pomogao da dobro počne sezonu, što je izazvalo lošu atmosferu u ekipi, a veći deo tima svu krivicu za trenutno stanje vidi u saigraču Kristijanu Ronaldu.

Superstar ima želju da ovog leta napusti Old Traford i već mesec dana traži novi klub, ali niko mu nije ponudio zadovoljavajuće uslove zbog čega još nije promenio sredinu, zbog čega je u fokusu medija i javnosti.

Iako postoji par igrača koji su u prijateljskim odnosima sa Portugalcem, veći deo smatra da bi za njih najbolje bilo da napusti klub što pre.

Pojedini igrači smatraju da se Ronaldo ponaša superiorno i da ga ne zanima klub, pa kad je takva već situacija da nađe neku drugu sredinu.

Svi problemi su počeli kada Junajted nije uspeo da obezbedi učešće u Ligi šampiona i tada je ofanzivac poželeo da pronađe neki klub sa kojim će igrati u elitnom takmičenju.

Ipak, uprava kluba je više puta poručila da nema nameru da ga prodaje ovoga leta, što bi značilo da se neće ispuniti želja ni Ronaldu, ni njegovim saigračima.

Komentari

Vaš komentar