Salah i Van Dajk „veoma dobro“, ali ne igraju u utorak

Premier League 15. maj. 202211:581 komentar
Podeli:
Virdžil van Dajk
Reuters/Peter Cziborra

Duel finala FA Kupa za Liverpul su, naravno uz osvojen trofej, obeležile i povrede Mohameda Salaha i Virdžila van Dajka.

Mohamed Salah zamenjen je u ranoj fazi utakmice, činilo se zbog problema sa preponama. Virdžil van Dajk je zamenjen pred početak produžetaka.

Povezano

„Razgovarao sam sa njima posle utakmice, obojica su zaista dobro. Ono što sada znamo je da nije ništa ozboljno, ali svako neće igrati u utorak. Mislim da će sve biti dobro“, rekao je posle utakmice Jirgen Klop.

Ako je suditi po izjavama menadžera, ne radi se o ozbiljnim povredama. Van Dajk je to donekle i potvrdio pobedničkim plesom u svlačionici.

„Proverićemo. Osetio sam nelagodu još u prvom poluvremenu kada sam se istegnuo. Kao neko štipanje iza kolena. Ali, nastavio sam da igram. Na kraju, nisam smeo da rizikujem, timu je potrebno da sve bude u redu, a svi imamo veliko poverenje u Matipa. Nadam se da će sve biti dobro“, rekao je sam Van Dajk posle meča.

Pred Liverpulom su do kraja sezone još tri utakmice u Premijer ligi pre nego što Klop svoj tim okrene ka finalu Lige šampiona.

Komentari

Vaš komentar