Salah: Ne znam koji je gol bolji, ovaj ili onaj protiv MS

Premier League 16. okt. 202116:05
Podeli:
Mohamed Salah
REUTERS/Andrew Couldridge

Mohamed Salah postigao je još jedan fantastičan gol. Nakon briljantnog poteza u meču protiv Mančester sitija, u subotu je Egipćanin imao svoj šao u pritiv Votforda.

„Nismo želeli još jedan spor start kao protiv Sitija. Razgovarali smo u svlačionici, želeli smo dobro da počnemo i mislim da smo u tome i uspeli“, rekao je Salah posle utakmice.

Povezano

„Mislim da su svi golovi bili veoma važni. Bobi je danas bio sjajan, postigao je het-trik, čestitam mu na tome. Sadio je takođe dao lep gol“, rekao je Egipćanin.

Na konstataciju novinara BT sporta da su svi već videli njegov gol četiri ili pet puta, Salah je rekao da on nije imao priliku da vidi.

Ali, novinar nije odustajao – da li si ikada postigao bolji gol?

„Ne znam, možda na prošloj utakmici. Ne znam koji je gol bio bolji, ovaj ili onaj protiv Sitija. Kad god sam u šesnaestercu pokušam da dodam nekome ili da sam pokušam da pogodim. Tim je najvažniji, to je ono što je na prvom mestu. Svi smo postizali golove i nadam se da možemo tako da nastavimo“, rekao je Salah.

Salah je rekao da nekada i nemaš sreće da daš gol, ali da se nada da ekipa može da nastavi sa dobrom formom i osvajanjem bodov što je najvažnije jer Liverpul želi da se bori za titulu u Premijer ligi, ali i u Ligi šampiona.

Komentari

Vaš komentar