Siti pokrenuo istragu protiv Mendija

Podeli:
REUTERS/Laurence Griffiths

Nastavlja se serija kršenja zdravstvenih protokola britanske vlade i Premijer lige tokom Novogodišnjih praznika. Mančester siti je pokrenuo internu istragu protiv Bendžamina Mendija, jer je u svom domu ugostio ljude iz drugog domaćinstva, što je strogo zabranjeno.

Jasno nam je da su neke stvari u javnosti loše prenesene. Takođe i Mendi se izvinio zbog svog poteza. Međutim, to ne menja činjenicu da je Mendi pogrešio. Svi u klubu su razočarani. Uradićemo internu istragu i odlučiti o eventualnoj kazni“, kaže se u saopštenju Mančester sitija.

povezane vesti

Siti već ima velike probleme zbog koronavirusa. Imaju čak pet pozitivnih igrača i znatno oslabljeni će ući u duel sa Čelsijem. Već su morali da odlože duel sa Evertonom, koji je po rasporedu trebalo da se odigra 28. decembra prošle godine.

Pored Sitija, nekoliko klubova ima slične probleme. Totenhem je oštro kritikovao Lamelu, Regilona i Lo Selsa, koji su bili na zabavi u najluđoj noći. Na udaru su i reprezentativci Srbije Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović. Asovi Kristal Palasa i Fulama sa porodicama zajedno su ušli u Novu godinu i time prekršili pravila.

Komentari

Vaš komentar