„Snažan udarac u lice, odgovornost je moja“

Premier League 21. jan. 202123:5010 komentara
Podeli:
Jirgen Klop
Printscreen

Razočaran je bio Jirgen Klop nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen od Barnlija.

„Sve reči koje imate u engleskom jeziku mi trebaju, ovo je snažan, snažan udarac u lice ili kako god to da se kaže. Odgovornost je moja, to je lako objašnjenje. Imali smo loptu, napravili neke prilike nismo završavali te situacije. To ostavlja utakmicu otvorenom i onda su oni dobili penal. Alison mi je rekao da ga nije dotakao, ali ja nisam video“, rekao je nakon meča Jirgen Klop.

Povezano

„Pogrešna odluka u ovom momentu, trojica u šesnaestercu, pokušali smo da nađemo igrača i nismo, to je moj posao da se postaram da igrači budu na pravim pozicijama i da se osećaju dobro“, dodao je Nemac.

„Teško je ovo objasniti. Ovi momci nisu igrači koji posle jedne ubedljive pobede misle ‘lako ćemo’. Radili su naporno večeras i nije se isplatilo. Ali, ako nešto ne ide moraš da pokušavaš ponovo, jače, češće, duže. Nije bilo lako izgubiti ovu utakmicu, a opet smo izgubili. Nema krivca, zajedno ovo moramo da rešimo i to ćemo i uraditi. U fudbalu ne dobijaš mnogo vremena, moraš da srušiš zid, moraš da pokušavaš i da budeš u pravom raspoloženju. Imali smo svoje šanse“, ocenio je menadžer Liverpula.

Na pitanje o stanju na tabeli Klop je samo kratko rekao:

„Ne možemo ni da zamislimo borbu za titulu u ovom momentu“.

Komentari

Vaš komentar