Svi u Engleskoj pišu da Siti daje 100 miliona za Griliša

Podeli:
Jack Grealish
REUTERS/Carl Recine

Kako stoje stvari engleski reprezentativac Džek Griliš će preći u Mančester Siti jer taj prebogati klub želi da plati 100 miliona evra za fudbalera Aston Vile.

Osim opšteg uzbuđenja zbog nastupa engleske reprezentacije na Evropskom prvenstvu, ostrvo se u petak trese zbog najave velikog transfera. Mančester Siti navodno nudi čak 100 miliona funti.

Gardijan piše da je on prva transfer želja „građana“ ovog leta uz Harija Kejna, ali je pitanje da li će Aston Vila uopšte želeti da sluša ponude sa „Etihada“. Klub iz Birmingema u kom je Griliš i počeo da igra fudbal želi da izgradi ekipu oko njega. Nudi mu novi ugovor samo devet meseci nakon što je on potpisao prethodni koji traje pet godina. To znači da Vila želi da blindira ovog fudbalera.

Pitanje je kako bi Siti doveo i Griliša i Kejna, ali Gardijan navodi da i za to postoji rešenje. Džek bi istisnuo iz tima Rahima Sterlinga koji bi tako bio poslat u Totenhem u transfer razmeni za Kejna.

Skaj piše da će Siti ponuditi Vili novac za Griliša posle Evropskog prvenstva, Toksport piše da je transfer već dogovoren, a Dejli Mejl se uskoro očekuje ponuda sa Etihada.

Komentari

Vaš komentar