Tetovaža i kršenje pravila: Ako bude potrebe rešiće interno

Premier League 18. feb. 202110:09
Podeli:
Julian Finney/Getty Images

Pred duel sa Benfikom u šesnaestini finala Lige Evrope, menadžer Arsenala Mikel Arteta morao je da odgovara i na novinarska pitanja o tetovaži Pjera Emerika Obamejanga.

Arteta nije želeo da da ocenu da li je odlaskom kod tatu majstora Obamejang prekršio kovid protokole, ali je rakao da će biti interno kažnjen ukoliko se ispostavi da nije smeo da ide na tetoviranje.

Tatu majstor Nikolas Bernal pohvalio se na svojim društvenim mrežama novom tetivažom koju je napravio na ruci napadača Arsenala 9. februara, ali nije jasno kada je video nastao kao ni da li je Obamejang time prekršio kovid protokol jer, kako se navodi, Bernal je možda među onima koji su u Obamejanogovom „privatnom mehuru“.

Prošle nedelje je portparol Arsenala najvaio da će klub obaviti razgovore sa igračem oko ovog incidenta i da će ga podsetiti na pravila koja moraju da se poštuju.

Arteta nije novinarima dao nikave dalje detalje, ali je potvrdio da će se klub time pozabaviti interno ukoliko bude potrebe.

„Sve što radimo sa igračima ostaje među nama. Činjenica je da mnogi od njih imaju višečlane porodice kod kuće, ali i da ukoliko ustanovimo da bilo ko radi nešto što nije dozvoljeno odmah reagujemo. Trudimo se da savetujemo igrače i da budemo sigurni da tačno znaju pravila. Ali, kada se desi da ih neko ne poštuje reagujemo odmah. Ne migu da vam kažem sa kim svako od igrača živi i kada neko radi što ne bi smelo da se radi, ali sve na kraju saznamo“, rekao je Arteta.

Komentari

Vaš komentar