Tuhel brani Kepu: Krivite mene, ja sam doneo odluku

Premier League 28. feb 202213:00 > 13:10
Podeli:
Shaun Botterill/Getty Images

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel istakao je da niko ne treba da krivi Kepu Arizabalagu za poraz od Liverpula finalu Liga kupa.

Kepa je zamenio Mendija na golu ‘plavaca’ pred početak penal serije. Pošto su igrači oba tima bili sigurni u 10 izvođenja, u 11. seriji su šutirali golmani. Za ‘redse’ je pogodio Keleher, dok je Kepa loptu poslao visoko preko gola.

Povezane vesti:

„Bilo je kako je bilo. Niko ne treba da krivi Kepu, krivite mene. Ja sam doneo odluku… Nekada se promene ispostave kao dobre, nekada ne. Tako je to u fudbalu“, rekao je Tuhel.

„Teško je, žao mi ga je, ali ga ne krivim. Odluku smo doneli jer Kepa svakodnevno vežba izvođenje penala sa igračima, svi znamo koliko je dobar. Nažalost, nije uspeo da odbrani nijedan njihov pokušaj, oni su savršeno izvodili penale. Bilo mu je teško, ali ne treba niko da ga krivi“.

Istakao je nemački stručnjak da neće mnogo žaliti za izgubljenim finalnim duelom.

„Ne treba da žalimo za bilo čime, ponosan sam kako je tim igrao. Mnogo dobrih stvari je bilo i rekao sam momcima da ne treba da gube san zbog ovoga. Bio je to zanimljiv fudbalski meč, srećan sam što smo bili njegov deo“, zaključio je Tuhel.

Komentari

Vaš komentar