Tuhel: Sigurno ostajem do kraja sezone

Premier League 13. mar 202218:38 > 18:416 komentara
Podeli:
REUTERS/David Klein

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel uverava da će ostati na klupi Plavih do kraja sezone, uprkos izuzetno teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi.

Invazija Rusije na Ukrajinu donela je Čelsiju mnogo negativnih posledica. Vlasnik Roman Abramovič se povukao, traži se novi kupac, dok su bankovni računi zamrznuti.

Povezane vesti

Sve ide dotle da se dovodi u pitanje i dalje funkcionisanje kluba. Tuhel, ipak, nema nameru da napusti brod koji tone. Barem ne za sada.

„Nema sumnje da ću ostati u Čelsiju do kraja sezone. Idemo dan za danom zato što se situacija može promeniti. Situacija je jasna – klub je na prodaju i nadam se da će sve proći dobro. Ne mogu ništa dalje od toga da kažem zato što na većinu stvari nemam nikakav uticaj“, kaže Tuhel posle pobede nad Njukaslom u 29. kolu Premijer lige.

Nemcu ostaje da se fokusira na tim i teren.

„Staraću se o stvarima na koje mogu da utičem. Ceo fokus je na ekipi i samo o tome razmišljam. Ipak, svestan sam cele situacije. Čelsi je ogroman klub, hiljade ljudi je iza nas, moramo da sačuvamo dobar duh“, jasan je strateg šampiona Evrope.

Čelsi 16. marta gostuje Lilu u drugom meču osmine finala Lige šampiona. Prvi je dobio rezultatom 2:0 i ima veliku šansu za prolaz.

Komentari

Vaš komentar