Van Dajk: Svi nas već otpisuju, nas to ne zanima

Premier League 16. avg 202214:465 komentara
Podeli:
Virdžil van Dajk
Reuters/Peter Cziborra

Virdžil van Dajk govorio je nakon remija Liverpula sa Kristal Palasom o utakmici, ali i o crvenom kartonu koji je dobio Darvin Nunjez.

Holanđanin je zaključio da taj karton nije smeo da se dogodi, ali i da njega i saigrače ne zanima što mediji već otpisuju Liverpul iz borbe za titulu.

„Naravno da je razočaran i ljut na sbe, ali sve je to deo učenja. Naravno, mi smo uvek tu da ga podržimo. Zna da je svlačionica uz njega i da ovo ne bi smelo da se ponovi. Nadamo se i da neće. Jasno je da mora da nauči da se kontroliše, da bude svestan da ovakve stvari mogu da se dogode i da će se događati, posebni u Premijer ligi. Nadamo se da će naučiti lekciju i da se ovakvo nešto neće ponavljati“, rekao je posle meča o crvenom kartonu Darvina Nunjeza Virdžil van Dajk.

Povezano

Nakon dva kola, Liverpul ima dva boda posle remija sa Fulamom i Kristal Palasom. Ali, Van Dajk ne brine.

„Odigrali smo dva meča i daleko je kraj, ko zna šta sve može da se dogodi. Pokazali smo i prošle sezone da smo tim koji ne treba potceniti. Fokusiraćemo se na sebe. Ne pišemo ono što drugi misle, niko sem nas ne zna šta se dešava. Radili smo veoma naporno da bismo osvojili tri boda, ali nažalost nismo ih osvojili. Idemo dalje. Sa desetoricom smo odigrali sjajno. Vršili smo pritisak i rizikovali jer smo morali da izjednačimo, a nadali smo se i pogotku za pobedu“, nastavio je Van Dajk o utakmici sa Kristal Palasom.

„Jednostavno, nismo smeli da se dovedemo u situaciju da igramo sa desetoricom. Razočarani smo zbog remija. Nakon što smo pobedili u Komjuniti šildu, svi su pisali jedno. Sada nakon dva remija svi pišu potpuno suprotno. Već nas otpisuju. Ali to se nas ne tiče. Koncenrišemo se na sebe i na ono na šta možemo da utičemo, a to je naša igra“, zaključio je defanzivac Liverpula.

Komentari

Vaš komentar